I anledning af den kulsorte dag, får du 50% rabat på Sangundervisning Solo 3 – PLUS BONUS!

Hey –  ved du hvad der gør mig p**** glad i låget lige nu? At du overvejer at blive coachet af mig! 

Jeg lover dig hermed at jeg vil fokusere 100% på hvad DU vil, med DIN stemme. Undervisningen er ud fra dine behov og ønsker, og erfaring er ikke nødvendigt. 

Jeg kan også love dig, at vi IKKE kommer til at spilde tiden på at  varme op i 100 år, synge røvsyge skalaer eller lave formålsløse øvelser. Vi går direkte i gang med det DU vil blive bedre til!

BONUS! Som bonus får du GRATIS første måneds medlemsskab til Paula Befrits Voice Academy  – og dermed adgang til ALLE mine online kurser!

Tilbuddet gælder til og med fredag den 29. november 2019 kl 24.00.

ALT DETTE FOR KUN 900,- KR!

SÅDAN FOREGÅR DET:

Sangundervisning Solo 3. Du får 3 x 50 minutters intensiv 1:1 sangcoaching. Overvej på forhånd hvad du ønsker at blive bedre til. Det kan f. eks være at:

  • Extreme vocals som distortion, growl, grunt, creak, fry, rasp o.s.v.
  • Blive bedre til at synge høje toner
  • Få mere power i stemmen
  • Få din lyd og dit udtryk ud over scenekanten
  • Slippe af med spændinger og hæshed
  • Få en sund og stærk stemme der holder
  • Slippe af med sceneskræk, og blive bedre til at være fucking ligeglad med hvad andre tænker
  • Indsæt selv…

Du kan vælge at blive undervist i København eller online (det vil sige hvor som helst i verden ;)).

Husk at vælge om klippekortet skal være i København eller online når du køber.

Læs mere om Sangundervisning Solo HER.  

BONUS – Paula Befrits Voice Academy Membership. Medlemsskab til Paula Befrits Voice Academy og dermed adgang til ALLE mine online kurser!

Du vil blive guidet gennem vores Learning Paths og Training Routines, så du kan gå direkte efter dine drømme.

Alle kurser har et simpelt step-by-step program i form af små letforståelige videoer – og henvender sig til alle niveauer. 

Hver måned lægger vi nye online kurser op i akademiet, alt sammen med fokus på sangteknik, vokaleffekter (extreme effects og andre), stemme-vedligeholdelse, udtryk, performance og meget meget mere. 

Online kurserne kan tages for sig selv eller som et super godt supplement til 1:1 solo sangundervisning. 

DU KAN TIL HVER EN TID AFMELDE DIT MEDLEMSKAB, MED ET ENKELT KLIK!  Efter den første gratis måned koster medlemskabet 95,- kr månedligt. Der er ingen binding. Ej heller nogen sure miner, hvis du vælger at afmelde dig inden for en måned.

Online kurserne foregår på engelsk.

Læs mere om Paula Befrits Voice Academy Membership HER.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL:

Hvilket niveau skal jeg være på?
Der er ingen krav om niveau eller erfaring, da undervisningen er ud fra DINE behov. Alle kan lære at synge. Punktum. Og selv om du er en erfaren sanger, er det ikke lig med at du f.eks kan mestre alle effekter eller at du for den sags skyld har en solid grundteknik. Du vil blive vejledt i hvordan DU kommer i mål, med den lyd du ønsker.

Jeg ved ikke hvad min lyd eller effekt hedder, hvad gør jeg så?
Det er rigtig svært at sætte ord på lyd. Desuden florerer der SÅ mange forskellige betegnelse! Derfor er én af mine ypperste opgaver at tolke dine forklaringer og oversætte dem til “sangteknik-sprog”, så vi begge er enige om hvad vej vi skal gå. Du er velkommen til at medbringe lyd-eksempler med en sanger der har dem lyd du ønsker, så analyserer vi sammen hvad sangeren gør – og derefter lærer jeg dig at gøre det samme.

Hvad med musik Paula, spiller du til?
Du kan vælge at synge/growle/grunte til medbragt musik/ karaoketrack, fra YouTube, Spotify osv. Du kan afspille musikken fra din mobil eller bærbar, som vi plugger i anlægget. Du er også velkommen til at selv spille på et instrument – eller synge uden musik til.

Hvilke stilarter må jeg synge?
Alle stilarter er velkommen. Musikpolitiet deltager ikke.

Hvad skal jeg have forberedt?
Forbered en sang, eller et stykke fra en sang vi kan arbejde ud fra. Medbring gerne musik og tekst (printet på papir).

Jeg bliver virkelig nervøs ved tanken om at synge foran andre end mig selv?
Det er helt normalt. Jeg er også bevidst om at det kan påvirke din sang i starten. Jeg tager højde for det, og er generelt rigtig sød og forstående ;)

Hvad gør jeg så efter den sidste lektion?
Ved sidste lektion planlægger vi sammen hvad du fremover skal gøre, for at blive ved med at udvikle din lyd, dit udtryk og din performance.

Hvordan får jeg rabatten?
Klik på købsknappen, scroll nederst på købssiden og vælg mellem SORT FREDAG ONLINE eller SORT FREDAG KØBENHAVN. Du vil får tilsendt en mail med kode til din gratis måned i Paula Befrits Voice Academy.

DET MED SMÅT:
Der er max 1 klippekort pr. næse.
Rabatten gælder både for “nye og gamle elever”
Solo 3 sangundervisning.
Når du har købt Sangundervisning Solo 3, vil du få sendt en kode af mit online bookingsystem, som du skal bruge til at booke dine 3 solo lektioner. Du kan blive undervist i mit undervisningslokale i København (torsdage) eller online via Skype (tirsdage, torsdage og fredage). Lektionerne skal være afviklet inden for 6 måneder

Paula Befrits Voice Academy Membership. 
Inden for 12 timer vil du via mail få tilsendt en personlig kode til Paula Befrits Voice Academy. Efter den første gratis måned koster medlemskabet 95,- kr månedligt. Der er ingen binding. Ej heller nogen sure miner, hvis du vælger at afmelde dig inden for en måned. DU KAN TIL HVER EN TID AFMELDE DIT MEDLEMSKAB, MED ET ENKELT KLIK!

 

Har du spørgsmål?
Skriv til mig på hej@paulabefrits.dk eller ring på 26749441.

Læs her hvad andre sangere siger:

USO

Paula har hjulpet mig med at bruge min stemme på den rigtige måde så jeg ikke slider den. Det har været et rigtigt godt værktøj, både på scenen og i studiet.

Udover det, er jeg generelt bare blevet en meget bedre sanger efter min undervisning hos Paula.

Paula er god til at forklare tingene så det ikke bliver for teknisk, og stemingen er altid afslappet så man kan føle sig meget tilpas.

 


 

Stig Gamborg Hansen – I’ll be damned

Jeg vil klart anbefale Paula til alle der har lyst til at arbejde med sin stemme –  om man er professionel eller amatør!

 


 

Asger Techau – Solo artist & trommeslager i Kashmir

 

Paula er virkelig god til at få situationen ned på jorden, og få sine elever til at slappe af, og give los. En evne ikke alle besidder. Hun forstår også at sangteknik er individuelt, og det ikke er det samme der virker for alle. 

 


 

Maria Thoms – Skyggesiden

Paula er bare fantastisk, skrupskør og talentfuld – hun kan bare noget.

Autentisk og tillidsskabende.  Alt er tilladt – man må komme som man er!

Jeg tror at alle kan få glæde af at komme forbi Paula. Jeg skal da ihvertfald selv i flere forløb og blive en endnu bedre vokalist og performer!

 


Mai Sydendal – Gorilla Angreb

Paula er nærværende og rolig, men samtidig sindssyg skarp.

Hun kommer med meget konkrete og brugbare råd og formår at videregive teknikker på en let forståelig måde.

På en enkelt gang har Paula formået at lære mig mere omkring sang og teknik end jeg har på hele mit liv.