USO

Paula har hjulpet mig med at bruge min stemme på den rigtige måde så jeg ikke slider den. Det har været et rigtigt godt værktøj, både på scenen og i studiet.

Udover det, er jeg generelt bare blevet en meget bedre sanger efter min undervisning hos Paula. Jeg tror mere på min sang, og tonerne lyder MEGET bedre end da jeg startede.

Paula er god til at forklare tingene så det ikke bliver for teknisk, og stemingen er altid afslappet, så man kan føle sig meget tilpas…

Mai Sydendal – Gorilla Angreb

Paula er nærværende og rolig, men samtidig sindssyg skarp.
Hun kommer med meget konkrete og brugbare råd og formår at videregive teknikker på en let forståelig måde.

På en enkelt gang har Paula formået at lære mig mere omkring sang og teknik end jeg har på hele mit liv.

Jeg har fået en hel ny forståelse af hvad jeg gør – og hvordan jeg kan gøre det endnu bedre.

Ivan Mihaljevic – Side Effects

Paula is an amazing teacher!

I was already singing for about 10 years when I first contacted Paula about a lesson. I studied with different teachers and tried out different methods at that point, however I had some persisting issues that I couldn’t find a solution for.

The very first lesson I had with Paula, I was floored.

It was the first time ever that I went into a lesson with something that I can’t do and by the end of that lesson I was able to sing it with power and conviction. Before that, I didn’t know it was possible to find solutions so quickly and all the while respecting my own taste and style.

In the coming years, I took more lessons with Paula, all of which were very productive and helpful! I studied a lot and eventually became a vocal coach myself, but I’ll still contact Paula if I come across anything that I struggle with and can’t solve on my own.

Stig Gamborg Hansen – I’ll Be Damned

Jeg bruger normalt mange effekter i min sang, såsom distortion, creak og grunt.

Inden jeg meldte mig til kurset EXTREME VOCALS, oplevede at jeg ikke brugte disse effekter hensigtsmæssigt i forhold til at passe på min stemme, og undgå hæshed og slid.

Jeg var ude efter at arbejde med støtte og den generelle tilgang til brugen af effekter på en hensigtsmæssig måde. Kunne jeg udvikle min grunt ville det heller ikke være dårligt. Og det gjorde jeg!

Den vigtigste indsigt for mig var forståelsen af,  hvordan den rigtige støtte er afgørende for en sund tilgang til brug af effekter. Det har givet mig luft, overskud og bedre kontrol af min stemme samtidig med at den ikke bliver slidt som før.

Desuden har jeg nu et godt udgangspunkt, for at arbejde selvstændigt videre med at kropsliggøre teknikken – så jeg ikke behøver tænke over det, men bare gøre det, når jeg synger koncerter.

Paula er glad, sjov og smilende. God til at skabe en tryg, sjov og god stemning, der gør at man løsner op, og har let ved at arbejde ved noget så skrøbeligt og personligt som sin stemme.

Jeg vil klart anbefale Paula til alle der har lyst til at arbejde med sin stemme –  om man er professionel eller amatør!

Asger Techau

Mine timer hos Paula har været utrolig givende. Hun har i den grad forsynet mig med værktøjer til at forbedre mit udtryk.

Mine grunde til at få undervisning, var et manglende overskud i det høje leje, og en trang til at få mere mere ro og sikkerhed ind i mine vokalpræstationer.

Mit forløb, som det sikkert er for mange, drejede sig i særdeleshed om støtte og hvilken form der passer bedst til mig. Jeg vil anbefale at tage et længerevarende forløb, da det for mig ihvertfald, tog et par gange før jeg følte mig helt tryg nok til at stå og skråle og vræle som en åndssvag,  foran et menneske man ikke kender.

Paula er virkelig god til at få situationen ned på jorden, og få sine elever til at slappe af, og give los. En evne ikke alle besidder.

Hun forstår også at sangteknik er individuel, og det ikke er det samme der virker for alle. I løbet af de sidste 4 lektioner følte jeg især en stor udvikling, og en god forståelse for hvordan jeg kan bruge de redskaber som Paula har givet mig fremadrettet.”

Og så hjælper det selvfølgelig også at Paula er et positivt, varmt  og imødekommende menneske, der tager sin undervisning seriøst.

En alt i alt fantastisk oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle der er har noget på hjerte de gerne vil have “rigtigt” ud.

Tak:)

Tim Nederveen – The Vision Ablaze

Paula kan noget, jeg ikke har mødt hos andre vokalundervisere før.

Hun kan på 30 min vende det mest besværlige umulige stykke, til en succes man tage med sig og øve på plads der hjemme.

Jeg havde aldrig gjort ret meget ud af min sang, indtil for 2-3 år siden, hvor jeg valgte at fokusere på den. Derfor lavede jeg en lang række af “begynder fejl”.

Hos Paula har jeg lært at aflaste min stemme, der førhen fik nogen tæsk med de ekstreme sangteknikker .

Jeg fået “hele pakken”:  reach, distortion, growl, fry, mm.

Jeg bruger teknikkerne aktivt, hver eneste gang jeg øver, eller er på scenen.

Sangundervisningen er et super godt sted at starte – helst INDEN man får tillagt sig alle de dårlige vaner, der kan være svære at bryde med igen.

Maria Thoms – Skyggesiden

Da jeg opsøgte Paula, havde jeg lige haft store stemmeproblemer.

Jeg havde fået et ødem på højre stemmelæbe pga forkert brug af stemmen og havde i en lang periode på flere måneder været hæs og ukampdygtig. Efter et forløb hos en talepædagog næsten udviklet en angst for at bruge stemmen.

Paula ændrede ALT for mig. Som noget af det første sagde hun til mig; “stemmen er skabt til at blive brugt – du skal bare bruge den rigtigt”.
Det var rigtig grænseoverskridende at skulle bruge stemmen igen efter så lang tids ro, og jeg græd hver gang at der kom power på. Paula sagde til mig at det var okay, og at jeg skulle gå ind i det i stedet for at skubbe det væk – og det har hjulpet mig helt ekstremt.
De værktøjer jeg har fået, bruger jeg stort set hver eneste gang jeg optræder, øver eller når jeg skriver nye sange. Er fx. blevet mere opmærksom på hvilke tonelejer jeg skriver i. så udtrykket får lidt mere nerve. Vi har også gennemgået forskellige klang effekter/lyde og den bevidsthed var ny for mig, så den har jeg også taget med.

Jeg var lige startet på at lave et album, og Paula gav mig meget konstruktiv kritik i forhold til fremførsel/levering og indlevelse.

Paula er fantastisk, skrupskør og helt vildt talentfuld. Hun kan bare noget.  Hun har i undervisningen været autentisk og det har været tillidsskabende for mig, alt har været tilladt og jeg måtte gerne komme som jeg var/er.

Ida Skriver – Tjida

Jeg har sunget i mange år og haft flere forskellige sanglærere med forskellige baggrunde.

I gymnasietiden forsøgte jeg for alvor, at forbedre min sangteknik med en masse soloundervisning, med meget fokus på kroppen, vejrtrækningen og “støtte” – hvilket egentlig var ret nyt for mig.

Jeg fik enormt mange læselektier omkring kroppens funktioner og øvelser til hver gang, og vi brugte rigtig meget tid på at opvarme, strække ud, massere og trække vejret på den korrekte måde – og ja så var der måske også plads til, at jeg kunne synge en sang i ny og næ…

Det var meget fysisk krævende, og det var ikke sjovt.

Jeg har altid synes sang var sjovt, men jeg følte at det druknede min lyst… så jeg stoppede med al sangundervisning i 2 år.

Så stødte jeg på Paula og efter få timer, rykkede jeg mere end de tre år i gymnasiet –  og det var bare en aha-oplevelse!

hos Paula err det – gudskelov – muligt at synge mens man lærer, og undervisningen tilpasser sig 100% ens stemme og behov.

Med Paula ved siden af, ved man at man er i gode hænder, selvom det i starten kan være grænseoverskridende at give slip og bare tage sangen alle mulige steder hen. Men hun giver én lysten og energien til det, fordi hendes energi og gå-på-mod smitter.

Vigtigst af alt er, at jeg kan mærke (og høre) en kæmpe forskel, fra før jeg startede!

For nylig spillede jeg en koncert, som jeg har øvet op til i en uge med sang hver eneste dag – hvilket normalt ville gøre mig hæs og kilde i halsen for længe siden.

Men nu mærker jeg ingenting (!) – udover lysten til bare at synge og rykke mig endnu mere!”

Amalie Sawman Nygaard

Hver gang jeg går fra undervisning hos Paula, går jeg derfra med en enorm lyst til at synge endnu mere!

Jeg har sunget i rigtig mange år og har bl.a. gået på MGK på rytmisk sang, så jeg kender egentlig min stemme ret godt. Jeg har fået noget ud af alle mine sanglærer gennem tiden, men Paula er den eneste, som har spurgt mig hvordan jeg selv vil lyde – og det er fuldstændig fantastisk!

Paula sætter ikke folks stemmer i kasser, hos hende er alle genrer og lyde lige rigtige, så længe stemmen holdes sund.

Det fede ved Paula er, at hun vil have, at man selv tager stilling til hvordan man vil lyde og ikke hvad andre synes. Det er enormt udfordrende, at kun en selv har svaret, men når man finder ud af hvor stor stemmens verden er, er det det mest inspirerende jeg nogensinde har prøvet!

Når man ved hvordan man vil have det, ved Paula også hvordan man får det – ingen udfordring er for store, men måske kræver det lidt træning.

Da jeg startede hos Paula, troede jeg, at jeg kendte min stemmes fulde omfang, men Paula formår at udfordre mig hver gang og indtil nu er jeg kun gået fra hende med en endnu større lyst til at synge og blod på tanden til at leve af det alene.

En time med Paula og du er høj på livet resten af dagen – måske endda ugen!

Line Münster-Swendsen – Gasoline

Jeg kan slet ikke lade være, med at anbefale Paula som en rigtig dygtig og skøn sanglærer.

Jeg har været professionel sangerinde i mange år og da jeg blev gravid, fik jeg en del problemer med min sang/stemme.

Hvis det ikke havde været for Paula, havde jeg ikke kunnet gennemføre alle de krævende jobs, jeg havde i den periode.

Paula har en ligefremhed og en ’nede på jorden’ stil, som gjorde at jeg følte mig helt tryg til at kaste mig ud i nye ting.

Det er jo kunsten, ud over at kunne videregive en teknik, at få skabt et rum til udvikling… og det kan Paula!

Mette Halling

Da jeg startede til sang hos Paula, var det efterhånden 3-4 år siden, at jeg havde kunnet synge – ja jeg havde endda problemer med at hæve stemmen, når jeg skulle tale.

Et alvorligt problem, når man arbejder som gymnasielærer og endda i faget musik.

Udover at være professionel underviser, har jeg i mange optrådt med at synge i diverse professionelle sammenhænge.

For mange år siden har jeg modtaget undervisning i klassisk sang, men har altid sunget rytmisk musik. Ikke noget godt udgangspunkt, og jeg har da også være permanent hæs i rigtig mange år.

Da min stemme begyndte at drille for alvor søgte jeg hjælp hos forskellige sanglærere, men der var dog ikke noget endeligt gennembrud, og jeg kunne ikke rigtig få løst mine problemer.

Samarbejdet med Paula har betydet en meget stor forskel og gjort, at jeg for alvor er kommet på rette spor. Paula arbejder tålmodigt og grundigt og formår i hver eneste lektion at bringe mig fremad i arbejdet med at opnå en sundere stemmefunktion.

Hun er fænomenal til at lytte, og analysere sig frem til, hvad der kan optimere øve processen.

Paulas positive og nysgerrige indstilling til processen er med til at give energi og motivation. Når hun har kunne hjælpe mig efter mange års alvorlige stemmeproblemer, så kan hun også hjælpe dig :)

Sebastian Maor

Da jeg startede min undervisning hos Paula, havde jeg allerede gået til sang i 3 år.

Paula fandt meget hurtigt ud af, hvordan hun kunne videreudvikle netop mit udtryk. Hun mødte mig lige der, hvor jeg var og fik mig til at tænke ud af boksen.

Jeg har udviklet min vokal og selvtillid enormt, takket være Paula.

Julie Schou-Nielsen

Paula er den bedste sangunderviser jeg nogensinde har haft – og det mener jeg ærligt!

Jeg havde tidligere sunget kor, som var rent og pænt – og havde et ønske om at få mere power og volumen på min stemme, da jeg meldte mig til sang hos Paula.

Paula vidste lige præcis hvilke knapper hun skulle trykke på!

Hun fik mig til at indse HVOR meget power jeg egentlig har på min stemme og HVOR højt jeg egentlig kan nå op.

For det første, er hun virkelig skarp til at tune ind på, netop dine udfordringer og dine ønsker.
Hun formår virkelig at tage udgangspunkt i DIG og der hvor du er lige nu.

For det andet kan du være helt sikker på, at det kommer til at handle om DIG – ikke om hende.

For det tredje får Paula dig altid til at gøre tingene lige NU og her – ikke først når du er kommet hjem, nej nu!

En fjerde ting jeg gerne vil nævne, er at Paula selv er en pisse dygtig sangerinde. Det er en stor inspiration.

Paula er god til at udfordre, til gengæld føles det virkelig trygt når hun gør det. Hvis man falder, så griber hun. Det er der slet ikke tvivl om.

Man føler sig altid velkommen hos Paula. Hun tager imod dig med åbne arme og et stort smil.

Eva Schomacker Munnecke

Jeg var så heldig at blive tilbudt en plads på et sanghold, hvor Paula underviste (Rock Chick Consulting).

Jeg havde ikke den opfattelse af mig selv, at jeg kunne lære at synge – om end jeg elskede at synge mig hæs fra tid til anden.

Nu har jeg stået på en scene og sunget for et mindre publikum! Flere gange! Alene! Og det var feeeeeeedt!

Der er ingen tvivl om, at Paula kan sit kram!

Hun er top professionel, et rent naturtalent og hendes passion for sang, kan ikke undgå at smitte.

Dels har hun en indlæringsmetode, som er meget anderledes, end alt andet jeg nogensinde er stødt på, og dels evner hun simpelthen, at få mig til at gøre op med alle de begrænsninger, som vi mennesker alt for ofte sætter for os selv. 

Jeg føler mig stadig spændt, når jeg skal synge foran andre. Men jeg er i meget trygge og saglige hænder hos Paula, som på forunderlig vis evner balancen mellem at få mig til at yde alt, hvad jeg har i mig, samtidigt med at hun altid griber mig, så jeg ikke føler mig presset ud af mit virkefelt.

Ligesom en personlig træner i fysisk træning.

Jeg er ofte blevet overrasket over, hvor Paula har kunnet tage mig hen i min sang, og jeg går altid fra undervisningen med øvelser jeg kan lave selv og med et tydeligt billede af, hvor jeg skal sætte ind for at få et endnu bedre resultat.

Paula har mine aller aller varmeste anbefalinger – hvad enten du ønsker at synge på et professionelt niveau eller bare for egen interesse.

Kitt Tvile

Hvis du går med en sanger(inde) i maven som vil uuuud men måske ikke rigtig tør, så er Paula Befrits the woman you want!

Jeg er gået fra synge-i-bil-mus til at kunne synge og læne mig ind i en faglighed og sikkerhed om at ‘Det her kan jeg’.

Nu handler det ikke mere om min performance, men om leg og connectedness når jeg synger.

Det kan jeg blandt andre give Paula en stor tak for.

Theresa Sherifa

Efter kun få timer hos Paula, har jeg fået bedre stemmekontrol, da Paula har en meget pædagogisk måde at undervise på – og er super dygtig.

Udover det er Paula interesseret i sine elever, og har stor forståelse for dem.

Gry Bondebjerg

Paulas undervisning er tjekket, tryg og topprofessionel.

Med Paulas hjælp har jeg lært at synge bedre, end jeg nogensinde havde forestillet mig at jeg kunne.

Paulas coaching gør en forskel. En helt afgørende forskel!

Se udtalelser fra glade virksomheder HER>>